Ophef over prinsessenjurk zoontje Adele

Zo vlak voor haar ietwat onzuivere optreden bij de Grammy's, maakte Adele nog even wat tijd vrij om quality time met haa...

Lees ook

Zo vlak voor haar ietwat onzuivere optreden bij de Grammy’s, maakte Adele nog even wat tijd vrij om quality time met haar gezin door te brengen. Afgelopen week vloog de zangeres dan dan ook met beau Simon Konecki en zoontje Angelo naar Disneyland.

Van red carpet black naar casual black, zonder make-up en praktisch onherkenbaar. En dat allemaal om zoontje Angelo de dag van zijn leven te geven. En dat blijkt wel uit de hoeveelheid tassen vol leuke goodies aan de buggy en uit het feit dat Angelo een prinsessenjurk aan mocht! Te lief! Helaas moeten sommige mensen daar natuurlijk weer een punt van maken. Zo reageerden een aantal bittere mensen: “Een jongen in een prinsessenjurk, dat kan dus echt niet” en “Wat zielig voor haar zoon”.

Wij zien er het probleem niet van in. So what dat Angelo gekleed gaat als Disneyprinses. Laat hem dat lekker zelf weten. Hij ziet er te gek uit. Kijk maar:

Meer foto’s vind je hier.

Wil je meer zien en lezen over Adele? Bekijk de transformatie van Adele door de jaren heen.

 

Laatste nieuws

Zie ook