Hóeveel geld verdient Kendall Jenner met een reclameklus?!

Hóeveel geld verdient Kendall Jenner met een reclameklus?! Nou, minstens 10 miljoen dollar. Het 20-jarige model spant ee...

Lees ook

Hóeveel geld verdient Kendall Jenner met een reclameklus?! Nou, minstens 10 miljoen dollar. Het 20-jarige model spant een rechtszaak aan tegen Cutera, een bedrijf dat voor huidbehandelingen zorgt. Het bedrijf gebruikte ongevraagd haar foto om een laserbehandeling tegen acne te promoten. 

Acne verpest zelfvertrouwen

De advertentie luidt als volgt:

Acne completely ruined Kendall Jenner’s self-esteem. Visits to a dermatologist for Laser Genesis… has left her with nearly flawless skin.

Het klopt dat Kendall last had van jeugdpuistjes en dat ze daardoor erg onzeker was. Het klopt ook dat ze van haar acne afkwam dankzij de laserbehandeling. Maar het model gaf nooit toestemming om haar gezicht te gebruiken ter promotie.

Hóeveel geld verdient Kendall Jenner met een reclameklus?! Kendall Jenner © Getty Images

Tja, als je het op moet nemen tegen de Kardashian familie… Dit grapje zal het bedrijf duur komen te staan. Maar voor de dames met acne hebben we toch goed nieuws: Kendall had er ook last van en is nu supermodel. Just saying.

Laatste nieuws

Zie ook