Best dressed: wie had de mooiste look tijdens de Saint Laurent-show?

De Saint Laurent fashion show vindt normaal gesproken plaats tijdens Fashion Week in Parijs, maar Hedi Slimane trok deze...

Lees ook

De Saint Laurent fashion show vindt normaal gesproken plaats tijdens Fashion Week in Parijs, maar Hedi Slimane trok deze keer naar Los Angeles. De front-row was star studded, maar wie was nou best dressed? Stem op jouw favoriet!

Miranda Kerr (32)

Het Australische model besloot de stoute schoenen aan te trekken, en koos voor een zwarte leren minidress, een blazer met dierenprint en een stoere ketting. Miranda maakte de look af met stoere, zwarte boots en een tasje van Yves Saint Laurent. Rawr.

Miranda Kerr Miranda Kerr © Getty Images

Jessica Alba (34)

Deze actrice heeft niet veel nodig om te shinen, maar kiest toch voor een lange gouden jurk. And we love it! In combinatie met een leren jack en zwarte tas is dit dé perfecte uitgaansoutfit. Stoer, sexy en glamoureus.

Jessica Alba Jessica Alba © Getty Images

Elle Evans (26)

Dit model paradeerde aan de arm van Muse-frontman Matthew Bellamy in een lange witte jurk met bloemenprint. Wat een plaatje! We krijgen meteen zin in de zomer.

Elle Evans Elle Evans © Getty Images

Lily Collins (26)

De dochter van zanger Phil Collins kiest altijd voor outfits die matchen met haar stoere korte kapsel. Hier draagt ze een glitterjurkje gecombineerd met een leren jack en gouden sandaaltjes.

Lily Collins Lily Collins © Getty Images

Rosie Huntington-Whiteley (28)

Wij hebben zo maar het vermoeden dat de dresscode voor deze fashion show ‘stoer en sexy’ was. Ook Rosie koos namelijk voor leer, mini en glitter. Wat een beauty!

Rosie Huntington-Whiteley Rosie Huntington-Whiteley © Getty Images

Lady Gaga (29)

Wow, de zangeres pakt weer uit! Ze lijkt wel een pop, maar eerlijk is eerlijk: we like this. Very much!

Best dressed: Saint Laurent show Lady Gaga © Getty Images

[poll id=”154″]

Laatste nieuws

Zie ook