Zoontje Ben Stiller steelt de show bij de première van Zoolander 2

Het was te verwachten: de première van de film Zoolander 2 was niet bepaald 'gewoontjes'. Een fashion show, beeldige out...

Lees ook

Het was te verwachten: de première van de film Zoolander 2 was niet bepaald ‘gewoontjes’. Een fashion show, beeldige outfits én het zoontje van hoofdrolspeler Ben Stiller zorgden voor een weergaloze avond.

Fashion show

Allereerst was er een heuse fashion show. En niet op een rode loper, maar op een paarse. Niemand minder dan model Gigi Hadid, acteur Justin Theroux (de man van Jennifer Aniston), actrice Penelope Cruz, komiek Will Ferrell en natuurlijk hoofdrolspelers Ben Stiller en Owen Wilson liepen over de catwalk.

Gigi Hadid Gigi Hadid © Getty Images

Justin Theroux Justin Theroux © Getty Images

Zoolander 2 premiere Zoolander 2 premiere © Getty Images

Best dressed

Natuurlijk had iedereen z’n mooiste outfit uit de kast gehaald voor de première van het vervolg op Zoolander, dat maar liefst vijftien jaar op zich heeft laten wachten. Best dressed? Wat ons betreft:

Jennifer Aniston (47)

Jennifer verscheen in een lange bordeauxrode jurk met split en een kleine opening bij de boezem. Ze maakte haar outfit af met opvallende armbanden en oorbellen, een clutch en bijpassende nagellak.

Jennifer Aniston Jennifer Aniston © Getty Images

Kendall Jenner (20)

Het halfzusje van de Kardashians was knap en cute in pink. Check die eindeloos lange benen!

Hoogtepunten Zoolander 2 premiere Kendall Jenner © Getty Images

Penelope Cruz (41)

Penelope was de prinses van de avond. Met deze jurk heeft ze de looks van Cleopatra.

Penelope Cruz Penelope Cruz © Getty Images

Held van de dag

De échte ster van de avond was Quinlin Stiller: het zoontje van Ben Stiller. Want laten we eerlijk zijn: Quinlins versie van de Blue Steel is misschien nog wel beter dan die van z’n vader…

Quinlin Stiller Quinlin Stiller © Getty Images

Quinlin Stiller Quinlin Stiller © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook