Backstage bij de Beau Monde-shoot: 5 BN’ers en hun honden

Niks leuker dan dieren. Voor Beau Monde gingen vijf Bekende Nederlanders dan ook op de foto met hun trouwe viervoeter. H...

Lees ook

Niks leuker dan dieren. Voor Beau Monde gingen vijf Bekende Nederlanders dan ook op de foto met hun trouwe viervoeter. Hoe dat er aan toe ging? Nou, zo…

De dag begon vrij hilarisch. Nicolette Kluijver was haar hondje Spot vergeten (lees hier). En het is vrij cruciaal om je hond mee te nemen, als je met je hond op de gevoelige plaat wordt vastgelegd… Gelukkig nam Anita Witzier haar hond wel meteen mee, en werden wij hartelijk begroet door Ollie.

Doggy Style: BN'ers en hun honden

Doggy’s Style in Beau Monde

In Beau Monde lees je deze maand alles over speelhuisjes, eigen bedden en halsbanden met initialen. Online kijken we vooral lekker naar de backstagebeelden van de hondjes en hun baasjes.

Anita Witzier en Ollie

Het is alweer vijf jaar geleden dat Anita en boxer Ollie verliefd op elkaar werden. Ollie is een echte sloper, maar oh zo’n lieverd. En die tong, die zie je op elke foto. Dikke lik(e) voor deze schat.

Doggy Style: BN'ers en hun honden

Nicolette Kluijver en bordercollie Spot

Spot is de eerste hond van Nicolette en haar man. Dat beviel zo goed, dat de beestenboel nu uitgebreid is met drie kinderen, een tweede hond en kippen. Spot is lekker actief, maar had Nicolette tijdens de shoot nog niet helemaal vergeven dat ze hem in eerste instantie thuis had gelaten.

Doggy Style: BN'ers en hun honden

Robin Martens en Simba

Simba is nog maar drieënhalve maand bij Robin. Het is een kruising tussen een chihuahua en een teckel, en het beestje wordt dus niet zo groot als Ollie of Spot. Thuis is Simba wel een beetje een diva, maar hij wordt ook nogal vertroeteld door Robin. We can’t blame her!

Doggy Style: BN'ers en hun honden

Evelien de Bruijn en Beest

‘Hart van Nederland’-presentatrice Evelien is sinds zeven jaar het baasje van Beest. Beest is een labrador-poedel-mix en woont de ene week bij Evelien, de andere week bij haar ex-man. Evelien en Beest delen een coupe met krullen, en kijk eens hoe goed Beest luistert…

Doggy Style: BN'ers en hun honden

Danielle Slof en pomeriaan Vin

Danielle kreeg Vin toen ze in Moskou woonde met haar vriend Demy de Zeeuw. Vin is een echte wereldhond. Hij komt uit Wit-Rusland, heeft een puppycursus in België gehad, en woont nu in Nederland. En hij mag bij Yolanthe Sneijder-Cabau op speeldate. Cute!

Doggy Style: BN'ers en hun honden

Nog meer hondjes kijken?

Kijk dan de video hierboven. Of scroll nog even door deze backstage beelden heen (gewoon op de pijltjes drukken). Enjoy!

Team Beau Monde

Fotografie: Trunk Photography
Styling: Daniëlle Dinkgreve
Visagie: Mettina Jager, Sarina Overbosch
Backstage beeld: Sanne Bakker

En niet alleen Nederlandse sterren hebben huisdieren…

Laatste nieuws

Zie ook