Dit is de nieuwe liefde van Emma Watson

Dit is de nieuwe liefde van Emma Watson, althans, de Daily Mail weet het zeker. Zo werd Emma Watson (25) gespot met een...

Lees ook

Dit is de nieuwe liefde van Emma Watson, althans, de Daily Mail weet het zeker. Zo werd Emma Watson (25) gespot met een nieuwe man bij een Broadway-voorstelling van Hamilton. Deze mystery man is tech guru William ‘Mack’ Knight (35). De twee zouden al een paar maanden aan het daten zijn, zo zijn ze halverwege 2015 al een keer samen gespot. En dit jaar genoten ze samen nog van een mini-break in de VIP Post Ranch Inn in Californië.

Big Mack

Nieuwe liefde Emma Watson © LinkedIn

William ‘Mack’ Knight heeft aan Princeton en de Columbia University gestudeerd. Net als Emma, die haar diploma aan de Brown University haalde, een whizzkid. Mack is senior manager bij de Medallia, een bedrijf dat zich specialiseert in klantenservice software en daarnaast – aldus zijn social media profiel, is hij: ‘Tech/entrepreneurship enthusiast, business school grad, writer, artist, photographer, adventurer, naturalist, etc. Many passions. 160 characters won’t cut it…’ Kijk maar eens op zijn Rebel Mouse profiel, boordevol natuurfoto’s (ook van zijn Californië-tripje).

Maar eerlijk is eerlijk. Deze ‘Knight’ op het witte paard ziet er niet verkeerd uit…

Nieuwe liefde Emma Watson © Rebel Mouse

Hij schijnt ook fanatiek fitnessfan te zijn en regelmatig mee te doen aan mud challenges…
En deze technie heeft zelfspot, het onderschrift op deze foto luidt bijvoorbeeld: ” Putting the “nerd” in “nature nerd”. How about the color of that lake? #banffnationalpark #lakelouise #fairmontlakelouise “

Nieuwe liefde Emma Watson © Rebel Mouse

Een bron vertelt ‘The Sun’: ‘Mack is gewoon een normale, down-to-earth, jongen. Hij heeft helemaal niks met dat Hollywood. En Emma vindt dat wel fijn. Emma was gebroken na haar breuk met Matthew (december 2014 – red.). Het heeft haar dan ook enige tijd gekost om weer verder te kunnen gaan. Op dit moment zijn Emma en Mack gelukkig met elkaar. Ze zien elkaar vaak, wanneer Emma geen werkverplichtingen heeft.’ De lovebirds zelf hebben nog niet gereageerd. Grappig is wel dat Emma binnenkort de rol van Mae Holland gaat spelen in de verfilming van Dave Eggers’ ‘The Circle’. En laat Mae nu klantenservice-assistant zij bij een invloedrijk internetbedrijf… Mack kan haar vast wel wat tips geven!

Laatste nieuws

Zie ook