Pharrell mede-eigenaar G-Star

Pharrell mede-eigenaar G-Star. Ja, je leest het goed! Pharrell Williams wordt de mede-eigenaar van het Nederlandse denim...

Lees ook

Pharrell mede-eigenaar G-Star. Ja, je leest het goed! Pharrell Williams wordt de mede-eigenaar van het Nederlandse denimlabel G-Star RAW, zo werd zojuist bekend gemaakt. Pharrell zal vanaf nu nog nauwer bij alle collecties en campagnes betrokken worden en meedenken over de bedrijfsstrategie. Een logische stap. Het label en Pharrell hebben namelijk al vaker de handen ineen geslagen en daarnaast delen ze een liefde voor duurzaamheid en innovatie.

Otto de octopus

De eerste keer dat G-Star en Pharrell hun krachten bundelden was twee jaar geleden met ‘RAW for the Oceans’. Een collectie die je herkent aan mascotte Otto de octopus. Hierbij werd plastic uit de oceanen gerecycled tot denim. Een geweldig initiatief waar gelukkig snel een vervolg aan gegeven werd.

“There’s light at this end of the tunnel.” @Pharrell on #rawfortheoceans. It’s true, right? @bionicyarn

Een foto die is geplaatst door G-Star RAW (@gstarraw) op

Pharrell mede-eigenaar G-Star

Met Pharrell als mede-eigenaar hoopt G-Star de ‘Happy’-zanger nog meer mogelijkheden te bieden de grenzen van G-Star te verleggen, aldus G-Star CMO Thecla Schaeffer. G-Star wil de vooruitstrevendheid in het DNA nog verder doortrekken. Dus dat de 3D-denim (samenwerking met industrieel ontwerper Marc Newson) projecten, de meubellijn ‘Prouvé RAW Office’ en ‘RAW for the Oceans’ nog meer zichtbaar gaan zijn en dat er misschien wel nieuwe initiatieven komen. Pharrell heeft er in ieder geval zin in (en wij ook). Op Instagram maakte hij het nieuws bekend:

 

On top of my business. As of today, proud to be a co-owner of @GSTARRAW

 

Een foto die is geplaatst door Pharrell Williams (@pharrell) op

Laatste nieuws

Zie ook