Full House Fact: de Olsen Twins droegen een kunstgebit

Full House Fact: de Olsen Twins droegen een kunstgebit. Ja echt waar! Michelle Tanner Denk je aan de Olsen Twins, dan de...

Lees ook

Full House Fact: de Olsen Twins droegen een kunstgebit. Ja echt waar!

Michelle Tanner

Denk je aan de Olsen Twins, dan denk je aan de legendarische serie Full House. Mary-Kate en Ashley namen samen de rol van de adorable ‘You got it dude’ Michelle Tanner op zich. Maar dat ze daarbij een kunstgebit moesten dragen?!? Dat is nieuw voor ons… Op Reddit is het trending topic, dus er zijn meer mensen die zich erover verbazen.

Tandenfee

Waarom de Olsens als peuters een kunstgebit moesten dragen? Het antwoord is best logisch. Aangezien de twee nogal jong waren, kregen ze regelmatig bezoek van de tandenfee. Maar niet tegelijkertijd natuurlijk. En het zou raar zijn als Michelle Tanner in de ene scène een tand zou missen en in de volgende weer met een volledig gebit te zien zou zijn… Dus tja, dat kunstgebit was best een slimme oplossing.

Fuller House

Mary-Kate en Ashley hebben aangegeven niet nog een keer in de huid van Michelle Tanner te kruipen voor de nieuwe Netflix-serie Fuller House (bekijk de trailer hierboven). En dat is best jammer. Want met of zonder kunstgebit: voor ons is het Tanner-huishouden niet compleet zonder Michelle!
Full House Fact: Olsen Twins moesten kunstgebit in
Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook