Best dressed: de mooiste looks tijdens de Oscar-lunch

Wij zijn dol op evenementen waarvoor de vrouwelijke sterren zich lekker opdoffen. Deze week werd alle genomineerden voor...

Lees ook

Wij zijn dol op evenementen waarvoor de vrouwelijke sterren zich lekker opdoffen. Deze week werd alle genomineerden voor een Academy Award uitgenodigd voor de Oscar-lunch, en dat leverde fijne plaatjes op.

Wie droeg de mooiste outfit? Stem op jouw favoriet!

Saoirse Ronan (21)

Deze jonge Ierse actrice is genomineerd voor haar hoofdrol in de film Brooklyn. Ze koos voor een grijs mantelpakje bestaande uit een short en blazer. Ze combineerde het met een mooie, witte blouse met strik en zwarte sandaaltjes.

Saoirse Ronan Saoirse Ronan © Getty Images

Lady Gaga (29)

De zangeres verschijnt de laatste tijd regelmatig in – voor haar doen – vrij normale outfits. Voor deze gelegenheid was ze meer Lady dan Gaga, in een strakke, crèmekleurige jurk. Vorig jaar wist ze de Oscar-show te stelen met haar The Sound of Music performance, dit jaar hoopt ze een beeldje te winnen met haar song Till it happens to you uit the film The Hunting Ground.

Lady Gaga Lady Gaga © Getty Images

Alicia Vikander (27)

Deze Zweede schone heeft niet meer nodig dan een mooi rood jurkje. Leuke sandaaltjes eronder en she’s ready to steal the show. Ze is genomineerd voor haar bijrol in de film The Danish Girl met Eddie Redmayne.

Alicia Vikander Alicia Vikander © Getty Images

Rooney Mara (30)

Wat een lief jurkje heeft Rooney aan! En zien we daar nou zelfs een mini glimlachje op haar immer onbewogen gezicht? Dat kan haast niet anders, met een nominatie voor beste vrouwelijke bijrol op zak voor de film Carol.

Rooney Mara Rooney Mara © Getty Images

Jennifer Lawrence (25)

J-Law laat zien dat ze stoer én sexy is in een strak, zwart broekpak. We like! Ook dit jaar is de Oscar-favorite genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol: voor de film Joy deze keer. Zou ze net als twee jaar geleden met het beeldje naar huis gaan?

Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence © Getty Images

Rachel McAdams (37)

The Notebook-actrice heeft van haar romantische uitstraling haar werk gemaakt. Ook voor deze gelegenheid ziet ze er prachtig uit in een roze jurkje met rode strik en bijpassende high heels. Ze is genomineerd voor haar bijrol in Spotlight.

Best dressed: Academy Awards lunch Rachel McAdams © Getty Images

[poll id=”152″]

Laatste nieuws

Zie ook