Gigi Hadid naakt op Vogue cover

Gigi Hadid naakt op Vogue cover. Het is de eerste keer dat het 20-jarige model op de cover van de Franse Vogue staat en...

Lees ook

Gigi Hadid naakt op Vogue cover. Het is de eerste keer dat het 20-jarige model op de cover van de Franse Vogue staat en ze haalt meteen alles uit de kast. Of juist niet… Het enige wat ze draagt zijn grote oorbellen, armbanden en high heels. Gigi showt haar geweldige figuur voor de camera’s van fotografen Mert Alas en Marcus Piggott. Het model plaatste de cover op haar Instagram account met een grappige verwijzing naar Marilyn Monroe:

And here’s the version where I’m wearing mostly Chanel N°5

Dream come true

Gigi deelde ook nog een tweede versie van de cover waarop ze enkel te zien is in een Chanel jasje en parelkettingen. Het model schrijft dat ze erg enthousiast is over de covers:

What an honor and dream come true it is to be on the cover of French Vogue. Thank you so much!

Zes Vogue covers

In een recent interview met LOVE magazine vertelde Gigi dat ze zichzelf een supermodel vindt als ze op meer dan vijf verschillende Vogue covers heeft gestaan. Nou, dat is gelukt! De Franse Vogue is namelijk haar zesde. You go girl!

I was always told as a kid that you need five Vogue covers to be a supermodel. I don’t know if I consider myself a supermodel, but that was what I was told you need to do. There was Italia, Netherlands, Brazil, Spain. There’s another one. I’m forgetting. I think I got six, shooting another tomorrow, another comes out in a couple of weeks in the UK. Crazy, right?

 

Laatste nieuws

Zie ook