Johnny Depp pestte Leonardo DiCarpio

Johnny Depp pestte Leonardo DiCarpio vroeger, zo bekende hij tijdens het Santa Barbara International Film Festival, aldu...

Lees ook

Johnny Depp pestte Leonardo DiCarpio vroeger, zo bekende hij tijdens het Santa Barbara International Film Festival, aldus People.com. Er werd Johnny gevraagd over hoe het was om in de tijd van ‘What’s Eating Gilbert Grape‘ (d.w.z. in 1993…) met Leonardo DiCaprio te werken. Leo kwam net kijken en moest zich nog bewijzen. Een jong jochie van 19, die natuurlijk heel erg tegen Johnny opkeek. En wat deed Johnny? Die pestte Leo gewoon… Awh. Arme Leo.

Johnny Depp - looks - changing © Hollandse Hoogte

“Op de een of andere manier had ik moeite met die film. Ik weet niet waarom. En Leo moest het ontgelden. Ik pestte hem. Hij had het steeds maar over games, weet je wel. En ik zat toen niet lekker in mijn vel. Een beetje een donkere periode. Dus ik pestte hem.”
Johnny Depp pestte Leonardo DiCarpio vroeger

Arme Leo. Maar goed, daar word je als ster hard van. Johnny is dan ook vol lof over de enorme ambitie van Leonardo DiCaprio. Dus echt, geef die man een Oscar dit jaar!

“Om eerlijk te zijn, ik heb ontzettend veel respect voor Leo. Hij heeft zo hard gewerkt aan deze film, er zoveel research naar gedaan. Hij was altijd klaar om te werken en had zijn zaakjes als een van de weinigen altijd goed op orde.”

Smooth Leo

Een video die is geplaatst door Saint Hoax (@sainthoax) op


Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook