The Notebook confession: Niemand wilde Noah spelen…

The Notebook confession: Niemand wilde Noah spelen... Denk je aan 'The Notebook', dan denk je aan Ryan Gosling. Wat een...

Lees ook

The Notebook confession: Niemand wilde Noah spelen… Denk je aan ‘The Notebook’, dan denk je aan Ryan Gosling. Wat een prachtig verhaal over de liefde, tussen Noah en Allie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicholas Sparks. Hoe bizar is het om te horen dat vóór Ryan, niemand de rol van Noah wilde spelen? Aan IMDB Asks vertelt Nicholas het volgende (of bekijk de video hierboven):

The Notebook confession: Niemand wilde Noah spelen © RCV Home Entertainment

“Het grappige was, niemand wilde de rol van Noah. Het was zo moeilijk om daar een acteur voor te vinden die die rol wilde spelen. Je kreeg van die reacties als: ‘Ja, maar wat is Noah’s verhaallijn? Het is een jongen die verliefd wordt en dan eigenlijk niets doet, gewoon wacht tot Allie op komt dagen. En aan het eind van de film, tja, dan is hij nog steeds verliefd. Wat is de storyline?’. Maar goed, toen kwam Ryan Gosling, en die bracht Noah tot leven.” En hiervoor zijn wij Ryan eeuwig dankbaar.

The Notebook confession: Niemand wilde Noah spelen © RCV Home Entertainment

And thank god for that…

Just saying…

Laatste nieuws

Zie ook