Beyoncé won de Super Bowl en had nieuws

Beyoncé won de Super Bowl en had nieuws. Het zou de show van Coldplay moeten zijn, zo tijdens Halftime, maar let's face...

Lees ook

Beyoncé won de Super Bowl en had nieuws. Het zou de show van Coldplay moeten zijn, zo tijdens Halftime, maar let’s face it, niemand kan tippen aan Beyoncé. Ook de hoofdact niet. All eyes on Queen B.

Beyoncé maakte van haar ‘gastoptreden’ en de ruim 100 miljoen kijkers gebruik om haar gloednieuwe single ‘Formation’ voor het eerst live te zingen. En alsof dat niet groots genoeg was, had de queen na de show nog groter nieuws. En nee, geen zwangerschap…. Maar een nieuwe wereldtour:

Voor in de agenda

Queen B zal zaterdag 16 juli in de Amsterdam ArenA optreden. De voorverkoop start maandag 15 februari om 10:00 (klik hier). Ons advies: sta maar heel vroeg op en get in line, want hier zal een hele run op zijn!

Het optreden

Beyoncé’s optreden was grandioos. Die moves, die heels. Even hielden wij onze adem in, toen ze bijna viel, maar zelfs dat overleefde B stijlvol ? en ja op die hakken. Alleen Queen B kan het zo laten lijken alsof ‘vallen’ gewoon bij de choreografie hoort. Respect.

The moves

De ‘bijna’ val


De ode

En, fun fact, haar outfit was geïnspireerd op een eerder legendarisch optreden tijdens de Super Bowl:

Dance-off

Ook in het ‘voorprogramma’ van Coldplay (lees: bijrollen in de grote Queen B show): Bruno Mars. Hij deed wel een leuke dance-off met de Queen, dat dan weer wel…


The mainact?
Tja met ‘mainact’ Coldplay eindigde Beyoncé ‘haar’ show. Wauw.

BFF’s

Wist je dat Beyoncé en Chris Martin erg goede vrienden zijn? Hun aanhang had de kids dan ook meegenomen naar het event. Vooraf plaatste Gwyneth Paltrow (ex van Chris) deze schattige snapshot van Apple en Blue Ivy. Adorable!

#superbowl50 jacket game

Een foto die is geplaatst door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) op

Laatste nieuws

Zie ook