De 35-karaat diamanten ring van Mariah Carey

Dit is alles wat je moet weten over de 35-karaat diamanten ring van Mariah Carey. Ze is één van de grootste diva's in de...

Dit is alles wat je moet weten over de 35-karaat diamanten ring van Mariah Carey. Ze is één van de grootste diva’s in de muziek business, dus logisch dat ze zo’n knoepert gekregen heeft. Met minder zou Mariah ook geen genoegen nemen. Als ze straks naar het altaar loopt om Mrs Mariah Packer te worden, dan houdt dit gewicht haar vast met beide beentjes op de grond. De ‘bling-ring’ is ontworpen door Mariah’s goede vriend Wilfred Rosado.

Mariah Carey is verloofd Mariah Carey © Hollandse Hoogte

James Packer is de op 3 na rijkste persoon van Australië en vroeg Mariah, na zeven maanden, in het bijzijn van haar familie en vrienden ten huwelijk afgelopen januari. Geld genoeg, dus die 8 miljoen pond (iets meer dan 10,5 miljoen euro kostte de ring naar verluid) was voor hem dan ook een schijntje. Om er zeker van te zijn dat Mariah ja zou zeggen, vroeg James Mariah’s goede vriend ? en toevallig ook juwelen designer ? Wilfred Rosado, om de ring te ontwerpen. Als er iemand de smaak van Mariah kent, dan is Wilfred het wel. HOLA! TV interviewde de designer over de ring:

“Het is natuurlijk een ongelofelijke eer voor mij om dit voor Mariah te mogen doen en dat James me die kans gegeven heeft. Dit is zo bijzonder, ik heb er gewoon geen woorden voor,” aldus Wilfred.

Natuurlijk was James ook nauw betrokken bij het proces, maar Wilfreds eigen sausje, de creatieve vrijheid die hij bij het ontwerpen kreeg, maken deze ring een van zijn favoriete juwelen.

“Ik sprak regelmatig met James. Ik wilde er zeker van zijn dat hij achter de richting die ik op ging stond. Mijn creativiteit, passie en visie zitten in dat geheel. Ik bedoel die ring, dat is een van mijn hoogtepunten. Kijk naar het ontwerp, de balans, alles oogt perfect.”

En hoe reageerde Mariah?

“Haar eerste reactie was dat een meesterwerk was. Ze was zo blij dat ik mijn talent met haar gedeeld heb,” zo vertelt Wilfred.

#Mood: #MariahCarey is definitely winning !

Een foto die is geplaatst door The Shade Room (@theshaderoominc) op


Mariah is overigens niet de eerste celeb die zo’n mooie ring van de designer gekregen heeft. Gwyneth Paltrow wel, bijna direct nadat Wilfred zijn eerste collectie uit bracht. “Ik was in L.A. voor de grammy’s. Daar showde ik voor het eerst mijn collectie aan verschillende celebrity stylisten. Ik had er geen idee van of Gwyneth het stuk zou gaan dragen of niet. Ik zag dat pas toen ik haar op televisie op de rode loper voorbij zag komen. Een emotioneel moment.”

Verdere A-listers die Wilfred regelmatig een bezoek brengen zijn Julia Roberts, Rihanna, Glenn Close en Olivia Wilde.

“Dat er celebs, maar ook klanten, bij je komen om je stukken te kopen en dat dan ook dragen, daar kan ik trots op zijn. Dan weet je dat wat je maakt, ook echt aanslaat en mensen aanspreekt. Dat valideert je visie. Dat gevoel is geweldig.”

Dit is ‘m dan…

Dit is alles wat je moet weten over de 35-karaat diamanten ring van Mariah Carey © John Sciulli/Getty Images

De 35-karaat diamanten ring van Mariah Carey

Dit is alles wat je moet weten over de 35-karaat diamanten ring van Mariah Carey © John Sciulli/Getty Images

Laatste nieuws