Vanity Fair’s 2016 Hollywood Issue

Vanity Fair's 2016 Hollywood Issue. OMG actrices Jennifer Lawrence, Cate Blanchett en Brie Larson samen op een cover......

Vanity Fair’s 2016 Hollywood Issue. OMG actrices Jennifer Lawrence, Cate Blanchett en Brie Larson samen op een cover… We like! En zij zijn niet de enige powervrouwen die op de cover van het Amerikaanse magazine Vanity Fair zullen schitteren. Het tijdschrift wist in totaal dertien actrices te strikken. Herken jij ze allemaal?

Verschillende huidskleuren

Naast Cate, Jennifer en Brie zijn ook Charlotte Rampling, Viola Davis, Jane Fonda, Saoirse Ronan, Alicia VikanderLupita Nyong’o, Helen Mirren, Diane Keaton, Rachel Weisz en Gugu Mbatha-Raw te zien op de cover. De vrouwen zijn allemaal in het zwart gekleed. Dit is de 22e editie van de speciale uitgave van Vanity Fair. De cover, die bestaat uit vrouwen met verschillende huidskleuren, komt op het goede moment. De Academy Awards kregen namelijk veel kritiek over zich heen, van onder andere Jada Pinkett Smith, omdat alle twintig genomineerden wit zijn. En dat voor het tweede jaar op rij. Vanity Fair maakt zich dus erg geliefd. Wij zijn fan!

Laatste nieuws