Nieuwe campagne Rosie Huntington-Whiteley voor Paige Denim

Nieuwe campagne Rosie Huntington-Whiteley voor Paige Denim. Het Britse model is nu voor de derde keer het gezicht van de...

Lees ook

Nieuwe campagne Rosie Huntington-Whiteley voor Paige Denim. Het Britse model is nu voor de derde keer het gezicht van de campagne, maar nog niet eerder werd het model betrokken bij de vormgeving van begin tot eind. En dat zorgt wederom voor prachtige beelden. Paige Adams-Geller en Rosie Huntington-Whiteley onthullen met trots aan Beau Monde de campagne voor het voorjaar 2016. En daarbij lanceren ze meteen de allereerste collectie accessoires van Paige.

Inspiratie

De SS16 campagne is geïnspireerd het L.A. uit de jaren zestig. Paige en Rosie kwamen verschillende keren bijeen om de inspiratie voor de collectie te bespreken, de locatie, de styling, het haar, make-up en rekwisieten uit te kiezen, denk aan de oldtimer, een Airstream en een heleboel cactussen (zie video hierboven en slideshow hieronder). Rosie:

Ik vind het ontzettend spannend om deze lente campagne met het Paige team te lanceren. Het geeft een goed gevoel om te zien hoe alles bij elkaar is gekomen. We hopen dat iedereen net zo enthousiast is als wij.

Paige vond het op haar beurt heerlijk om weer met Rosie samen te werken. Wat deze campagne voor haar extra bijzonder maakt is dat Rosie voor de eerste keer co-artdirector was. Zo werd Rosie niet alleen het model, maar ook de sparringspartner. En het resultaat heeft een hoog #want-gehalte. Beau Monde loves.

Styling

Ontwerper en topmodel Rosie vroeg haar vaste stylist, Cher Coulter, om haar te helpen de looks compleet te maken en de nieuwe leren riemen en suède items te presenteren. Zo zien we looks van gebreide tanktops, zijden blouses met bloemenprints, suède minirokjes, afgeknipte broekjes met hoge taille… Genoeg om lentekriebels van te krijgen. Voor de fotografie benaderden Paige en Rosie wederom Naj Jamai.

Over Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley is topmodel en actrice. Ze is vooral bekend van haar werk voor luxe merken als Victoria’s Secret en Burberry, en was onlangs te zien was in de film ‘Mad Max: Fury Road’.

Over Paige

Paige is geboren in Los Angeles en combineert een Zuid-Californische nonchalante stijl met elegantie. Het merk Paige is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend denimmerk.

Meer info paige.com

Laatste nieuws

Zie ook