Get the look: Zendaya

Get the look: Zendaya. Je kent haar misschien nog niet zo goed, maar de 19-jarige Amerikaanse Zendaya Coleman is een tal...

Lees ook

Get the look: Zendaya. Je kent haar misschien nog niet zo goed, maar de 19-jarige Amerikaanse Zendaya Coleman is een talentvolle, mooie dame die je in de gaten moet houden. Ze kan zowel zingen, dansen als acteren én ze heeft een geweldig gevoel voor stijl. De 19-jarige lanceerde vrijdag haar eigen schoenenlijn en verscheen met een geweldige, nieuwe haarlook. Ze verruilde haar lange, donkere lokken voor een kort, sexy blond koppie.

Get the look: Zendaya Zendaya © Hollandse Hoogte

Get the look

Zaterdag showde ze haar nieuwe look opnieuw tijdens de Kode magazine 10th anniversary party in West Hollywood én verscheen ook nog eens in een prachtoutfit. Zendaya droeg een horizontaal gestreepte top met kolkraagje die uit de kleuren lichtblauw, grijs, zwart, rood en wit bestond. Ze combineerde de top met een A-lijn rok met verticale strepen in dezelfde kleuren. Om haar look af te maken, droeg ze felrode sandalen met hoge hakken. Wat een beauty! Steel haar stijl!

Laatste nieuws

Zie ook