Sophia Loren in nieuwe campagne D&G

Sophia Loren in nieuwe campagne D&G. Zo dat is nog eens een chic tuinfeest! Voor de nieuwe geur 'Dolce Rosa Excelsa' maa...

Sophia Loren in nieuwe campagne D&G. Zo dat is nog eens een chic tuinfeest! Voor de nieuwe geur ‘Dolce Rosa Excelsa‘ maakte Dolce & Gabbana een kort film met in de hoofdrol Sophia Loren (81) en vijf best wel knappe Italiaanse mannen. Lust voor het oog! Giuseppe Tornatore regisseerde het geheel.

Sophia Loren in nieuwe campagne D&G - Dolce Rosa Excelsa © YouTube

Het plot

Sophia en haar zoons knappen een prachtig huis op voor een tuinfeest. Als haar jongste zoon op het tuinfeest Rosa ontmoet en een roos geeft, slaat de vonk over. Rosa geeft de roos daarna aan gastvrouw Sophia.

Dolce Rosa Excelsa

De nieuwe D&G geur ruikt heerlijk en weerspiegelt het krachtige, pure karakter van de veelzijdige roos. De roos staat symbool voor liefde, schoonheid en romantiek. De roos is delicaat, maar toch krachtig, combineert onschuld met sensualiteit en komt als motief terug in bijna alle modecollecties van Dolce & Gabbana – en nu ook in dit parfum en de bijbehorende campagnefilm.

Het hart van Dolce Rosa Excelsa bevat witte amaryllis, neroliblaadjes en papayabloemen. Het is een zoete geur explosie die overvloeit in een boeket witte waterlelies en witte narcissen. Detail: voor het eerst in de D&G geschiedenis, is voor dit parfum gebruik gemaakt van de Afrikaanse hondsroos, gecombineerd met de Turkse rose absolute. Dat maakt de geur sensueler. Verder ruik je een hint van warme muskus, cashmeran en sandelhout. Echt een beau parfum en een #musthave voor je geurcollectie (€63 via Douglas)

Sophia Loren in nieuwe campagne D&G - Dolce Rosa Excelsa

Laatste nieuws