Best dressed: SAG Awards 2016

Best dressed: SAG Awards 2016. De vrouwelijke sterren gingen weer de strijd met elkaar aan op de rode loper tijdens de S...

Lees ook

Best dressed: SAG Awards 2016. De vrouwelijke sterren gingen weer de strijd met elkaar aan op de rode loper tijdens de Screen Actors Guild (SAG) Awards zaterdag. Ze haalden hun mooiste jurken, leukste clutches en meest opvallende sieraden uit de kast. Welke look is jouw favoriet? Stem!

Carice van Houten (39)

Ja ja, Nederland was ook vertegenwoordigd op de rode loper! Game of Thrones actrice Carice van Houten zag er prachtig uit in een crèmekleurige jurk van Dior die ze combineerde met een lange blazer en een leuke clutch. Ze liet haar donkere lokken lekker los hangen en koos voor rode lippen. We like!

Carice van Houten Carice van Houten © Getty Images

Eva Longoria (40)

De Desperate Housewives actrice droeg een prachtige, olijfkleurige jurk van modeontwerper Julien MacDonald. Met zo’n diepe decolleté en Eva’s looks heb je niet veel extra’s nodig om de aandacht te trekken. Wat een beauty!

Eva Longoria Eva Longoria © Getty Images

Rachel McAdams (37)

De The Notebook actrice zag er prachtig uit in een jurk van modeontwerper Elie Saab. Hou die award maar goed vast Rachel!

Rachel McAdams Rachel McAdams © Getty Images

Alicia Vikander (27)

Deze Zweedse schone straalt in een metallic dress bestaande uit verschillende kleuren van Louis Vuitton. Wij zijn zó jaloers op deze jurk! En op Alicia’s natuurlijke schoonheid…

Best dressed: SAG Awards 2016 Alicia Vikander © Getty Images

Emilia Clarke (29)

Wauw… Mooi roze is niet lelijk. Dat bewijst deze Game of Thrones actrice met haar jurk van Dior. Wat een plaatje!

Emilia Clarke Emilia Clarke © Hollandse Hoogte

Sofia Vergara (43)

Emilia is niet de enige die voor roze kiest, ook Modern Family actrice Sofia Vergara gaat voor een fel kleurtje. Wat een lichaam heeft deze vrouw… So jealous. En die opvallende ketting die ze draagt? Achttien karaat goud, kosten: 185.000 dollar. Say what?!

Sofia Vergara Sofia Vergara © Getty Images

[poll id=”149″]

Laatste nieuws

Zie ook