Belg verovert Hollywood vrouwen

Belg verovert Hollywood vrouwen. Voor wie Matthias Schoenaerts nog niet kent, hebben we een tip: hou deze man in de gate...

Lees ook

Belg verovert Hollywood vrouwen. Voor wie Matthias Schoenaerts nog niet kent, hebben we een tip: hou deze man in de gaten! Deze 38-jarige acteur is geboren in Antwerpen, maar verovert momenteel de wereld met de ene na de andere rol in films met onder andere Kate Winslet. Oh, en hij is good looking. Very good looking! En daar zijn zijn vrouwelijke collega’s het blijkbaar mee eens want ze nemen hem allemaal eens goed in hun armen op de rode loper. We see everything girls….

Salma Hayek

De 49-jarige actrice sprak samen met Matthias over gendergelijkheid in de filmwereld. Deze discussie werd georganiseer door sport- en lifestylemerk Kering tijdens het filmfestival in Cannes.

Belg verovert Hollywood vrouwen Salma Hayek en Matthias Schoenaerts © Getty Images

Dakota Johnson

De 26-jarige Fifty Shades of Grey actrice is binnenkort in twee films te zien met de Vlaamse acteur en ziet Matthias duidelijk zitten.

The Acting Game met Dakota Dakota Johnson en Matthias Schoenaerts © Getty Images

Diane Kruger

Actrice Diane Kruger (39) vond het helemaal niet erg dat de Belgische hottie haar eens goed vastpakte tijdens de premiere van hun film The Sea Of Trees.

Diane Kruger Diane Kruger en Matthias Schoenaerts © Getty Images

Marion Cotillard

De knappe vrouwen blijven maar komen… Matthias en de Franse actrice Marion Cotillard (40) waren een perfect setje tijdens de premiere van Rust and Bone. Zelfs hun outfits zijn op elkaar afgestemd.

Marion Cotillard Marion Cotillard en Matthias Schoenaerts © Getty Images

Tilda Swinton

De acteur vermaakt jong en oud. Ook actrice Tilda Swinton (55) had het goed naar haar zin met Matthias.

Tilda Swinton Tilda Swinton Matthias Schoenaerts © Getty Images

Michelle Williams

We zijn er nog niet… In de film Suite française sloeg de Vlaming niemand minder dan actrice Michelle Williams (35) aan de haak.

Michelle Williams Michelle Williams en Matthias Schoenaerts © Hollandse Hoogte

Kate Winslet

En in A Little Chaos de prachtige actrice Kate Winslet (40). What a lucky guy

Kate Winslet Kate Winslet en Matthias Schoenaerts © Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook