De Rob Kardashian fight?

De Rob Kardashian fight. De Kardashian lady's zijn weer eens bonje aan het zoeken. En dit keer niet met elkaar, maar met...

Lees ook

De Rob Kardashian fight. De Kardashian lady’s zijn weer eens bonje aan het zoeken. En dit keer niet met elkaar, maar met zijn allen tegen één man: hun broer Rob Kardashian (28). Oh the drama

Khloé neemt wraak

Er gaan steeds meer geruchten dat Rob aan het daten is met dé vijand van de familie: model Blac Chyna (27). Zijn zus Khloé Kardashian (31), waar hij het altijd goed mee kon vinden, maakt duidelijk dat ze hier helemaal niet blij mee is. Ze postte een foto op Instagram waarop ze te zien is met haar zussen Kim en Kourtey en vriendin Larsa Pippen. Ze kijken nogal vijandig en Khloé deelt de foto met de woorden:

Never go against THE Family.

Never go against THE Family. I love Yeezy’s studio speeches!!

Een foto die is geplaatst door Khloé (@khloekardashian) op

Eerder deze week postte Khloé ook al tweets met de woorden You can do anything, but never go against the family nadat Blac Chyna een Instagram foto deelde waarop het lijkt of ze Rob knuffelt. Khloé heeft een uitleg voor deze woorden, maar ontkent niet dat ze aan Rob gericht zijn:

You guys do know I have about 100 family members correct? I was referring to a family member who just bailed out of doing my talk show today. But hey, maybe my quote can go towards a few people today.

Relatie met familievijand

Khloé en Rob waren altijd erg close. Zij nam hem in 2014 in huis toen hij aan een depressie leed. De Kardashian familie is woedend dat Rob nu een relatie heeft met Blac, die een kind heeft met de 26-jarige Tyga, de huidige vriend van Kylie Jenner (18). De Kardashians waren vroeger bevriend met Blac, maar die vriendschap veranderde in vijandschap na een heftige ruzie. Volgens onderstaande foto, die Rob op Instagram plaatste, is het toch echt goed aan tussen de twee. Verwachten ze een baby?

Laatste nieuws

Zie ook