Charlotte op haar charmantst

Charlotte op haar charmantst, dan denk je aan couturejaponnen en de haute hippique die Gucci alleen voor haar maakt, om...

Lees ook

Charlotte op haar charmantst, dan denk je aan couturejaponnen en de haute hippique die Gucci alleen voor haar maakt, om bij het paardrijden leuk voor de dag te komen. Louter glamour, met een vleugje DNA van oma Grace Kelly en een dosis klasse van haar moeder, prinses Caroline van Monaco. Wereldburger aan de Côte d’Azur, die tussen L.A., New York, Londen en Parijs pendelt alsof het lijn 3 naar het station betreft. Dit imago heeft Charlotte Casiraghi (29) al een paar leuke modellenklussen opgeleverd. Al vragen we ons af wat haar klanten vinden van haar enthousiasme voor een flinke peuk. Roken in een sigarettenpijpje à la haar moeder maakt het niet chiquer, toch?

© Oggi © Oggi

Schat, doe je mond eens dicht

Charlotte casht Vogue

Vooralsnog is haar hobby Char niet aan te zien, ze is nog beeldig porievrij en poezelig gefotoshopt. Al vrezen we wel dat ze het een beetje benauwd heeft, omdat ze op elke foto haar mond open heeft hangen. Dit kan een fashionable fish gape of een poging tot sensueel kijken zijn. Maar ook het gevolg van een rokerskuchje. Of gewoon een hoogst irritante gewoonte. Oh dear, even checken.

Met open mond voor Gucci…

© Gucci Hippique © Gucci Hippique

Bij de tijd in een alpenwei…

© Mont Blanc © Mont Blanc

En ademloos voor Mont Blanc

© Mont Blanc © Mont Blanc

Gezien het feit dat Charlotte blijkbaar slechts één blik heeft – kijk haar eens moody diepzinnig in de camera kijken ter promotie van sieraden – hoeven Nederlandse topmodellen als Maartje Verhoef en Imaan Hamman zich nog even geen zorgen te maken. Maar als La Casiraghi nog wat langer wil genieten van haar lucratieve schnabbels, zouden wij toch iets zuiniger zijn op dat huidje.

Laatste nieuws

Zie ook