Kendall en Kylie lipsyncen Taylor Swift

Kendall en Kylie lipsyncen Taylor Swift. Deze video moet je zien. Je kent de zusjes Jenner vast wel. Ze zijn niet weg te...

Lees ook

Kendall en Kylie lipsyncen Taylor Swift. Deze video moet je zien. Je kent de zusjes Jenner vast wel. Ze zijn niet weg te slaan van de buis sinds ‘Keeping Up With the Kardashians‘ voor het eerst op televisie verscheen in 2007. En we zijn dan ook erg dankbaar dat deze video boven water is gekomen. Kendall en Kylie lipsyncen Taylor Swift en het is fantastisch. Moet je zien.

Back in the days…

Kendall Jenner © Getty Images

Twee meiden met een droom

Nu zijn Kendall en Kylie Jenner ‘serieuze’ zakenvrouwen. Ze schrijven boeken (blijkbaar), hebben een eigen beauty lijn (Kylie’s lipkit), een modellencontract (Kendall), grote mansions, duizenden volgers… Maar vroeger waren het gewoon twee meisjes met een droom, namelijk: lipsyncen op Taylor Swift. Adorable!

Kendall Jenner © Getty Images

Een droom die hen ertoe zetten een video op YouTube te zetten waarin ze samen Taylor Swifts ‘Better Than Revenge’ lipsyncen. Erg schattig, maar toch ook erg hilarisch.

Kendall Jenner adidas © Bauer-Griffin/Bauergriffin.com

Bedankt Kendall & Kylie voor dit heerlijke lipsync-momentje. Maar for real… Wat doen die twee dimensionale koeien in de clip? En wie zijn die andere meisjes? Just checking!

Lees ook: Kendall Jenner door de jaren heen

Laatste nieuws

Zie ook