Estelle Cruijff bekeerd tot islam?

Estelle Cruijff bekeerd tot islam? Althans dat melden diverse Marokkaanse media zoals Al Yaoum, zo valt te lezen op Ad.n...

Lees ook

Estelle Cruijff bekeerd tot islam? Althans dat melden diverse Marokkaanse media zoals Al Yaoum, zo valt te lezen op Ad.nl. Estelle (37) zou zich afgelopen vrijdag in een moskee in Kenitra (Marokko) hebben bekeerd tot de islam. Dit zou in het gebedshuis gebeurd zijn waar op dat moment het dodengebed werd gehouden voor de recentelijk overleden zus van Badr Hari (31).

Estelle en Badr Hari zijn al enige tijd uit elkaar. Of zou de liefde weer opbloeien? Op een video gedeeld door Ayoub El Alami zien we Badr in de moskee. Op de achtergrond is een vrouw te horen die de islamitische geloofsbelijdenis uitspreekt. Dit hoeft natuurlijk niet Estelle te zijn. Het zou ook Daphne Romani kunnen zijn, een andere ex van Badr, met wie hij in 2012 een dochtertje kreeg. De Marokkaanse media zijn er in ieder geval van overtuigd dat het Estelle betreft. Maar de media hebben daar verder geen bewijs voor. ‘De Telegraaf’ beweert zelfs dat Estelle op vrijdag gewoon in Amsterdam gespot is. Estelle was de afgelopen dagen niet bereikbaar voor commentaar en ook haar vader Henny heeft nog geen reactie gegeven. Het blijft dus gissen of het waar is.

????? ???? ????? ??????? ??? ???? ??????? ?????? ?????? ???????? ????? ?????? 22 ?????

Geplaatst door Ayoub El Alami op vrijdag 22 januari 2016

RIP Houda

Badr’s zus, Houda Hari, overleed dinsdag in het ziekenhuis na een lang ziekbed. Donderdag is haar lichaam naar Casablanca gevlogen voor het dodengebed. Op sociale media deelde Estelle dinsdag het volgende:

Estelle Cruijff Houda Hari © Instagram

Toen Estelle en Badr nog samen waren, had Estelle goed contact met Houda en zouden ook na de breuk nog veel met elkaar om zijn blijven gaan. Houda was al langere tijd ernstig ziek. Het is niet duidelijk wat ze precies had.

Wij wensen Badr en zijn familie veel sterkte met dit verlies.

Laatste nieuws

Zie ook