Huwelijk op komst in Monaco?

Is er een huwelijk op komst in Monaco? Het meisje dat hier zo pontificaal achter prinses Stéphanie en prins Albert van M...

Lees ook

Is er een huwelijk op komst in Monaco? Het meisje dat hier zo pontificaal achter prinses Stéphanie en prins Albert van Monaco zit, is Marie Hoa Chevallier (23). En ze is de vriendin van Louis Ducruet (23), de zoon van prinses Stéphanie. Dat het menens is blijkt niet alleen uit het feit dat ze was uitgenodigd voor het 40ste Internationale Circusfestival, waar Stéphanie beschermvrouw van is, maar daar bovendien uitbundig werd geëtaleerd. Het wordt nog eens onderstreept door het feit dat het Paleis deze foto’s officieel heeft vrijgegeven. Love is in the air in Monaco. En misschien nog wel meer.

Al twee jaar samen

© Facebook Marie Hoa Chevallier © Facebook Marie Hoa Chevallier

Volgens haar Facebookaccount komt Marie uit het Amerikaanse dorpje Colluwhee in North Carolina, waar zij en Louis tot voor kort studeerden aan Western Carolina University. Hij is afgezwaaid in sportmanagement, zij in Frans, met als doel lerares Frans te worden. Alvast handig gezien het feit dat het de voertaal in Monaco is. Ze heeft ook marketing gedaan. Marie en Louis zijn sinds januari 2012 een stel en zouden volgens de Spaanse krant Vanitatis al over een huwelijk spreken.

Langzaam wennen aan de spotlights

© Palais Princier © Palais Princier

Louis werkt inmiddels voor de Association Sportive de Mónaco Football Club, Marie loopt stage bij de Monte Carlo Société des Bains de Mer, een luxeresort. Ze wordt langzaam in het leven van de Grimaldi’s geïntroduceerd. Zo is ze op het huwelijk van Pierre en Beatrice aan vrienden en kennissen voorgesteld en was ze in december al discreet aanwezig op een liefdadigheidsdiner. Het Circus Festival was haar eerste officiële kennismaking met de pers.

Het stel heeft grote plannen

© Facebook Marie Hoa Chevallier © Facebook Marie Hoa Chevallier

Aangezien Stéphanie onlangs al zinspeelde op ‘jong oma worden’ lijkt het niet eens zo vergezocht, dat de Grimaldi’s deze zomer hun vierde bruiloft in minder dan vijf jaar zullen vieren. We houden je op de hoogte!

Laatste nieuws

Zie ook