Irene Moors naar SBS6

Irene Moors naar SBS6. Presentatrice Irene Moors maakt na 26 jaar RTL 4 de overstap naar SBS6. Irene tekende vandaag een...

Lees ook

Irene Moors naar SBS6. Presentatrice Irene Moors maakt na 26 jaar RTL 4 de overstap naar SBS6. Irene tekende vandaag een driejarig contract bij SBS Broadcasting in Amsterdam. De presentatrice is blij met de overstap en nieuwe uitdaging:

Natuurlijk is het best vreemd om na ruim 26 jaar voor een andere zender te werken. Maar het gaat uiteindelijk om de programma’s. Bij SBS krijg ik de kans om nieuwe stappen te maken. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik ben heel blij met het programmapakket. SBS biedt mij de uitdaging die ik nodig had. Daar ga ik voor 100% voor.

En SBS6 staat te popelen om de nieuwe programma’s met Irene aan ons te tonen, aldus Peter Lubbers, Directeur Televisie bij SBS Broadcasting.

Wij zijn enorm blij met de komst van Irene. Zij heeft door de jaren heen als presentatrice en tv-maker een grote naam en enorm veel ervaring opgebouwd. Ze is veelzijdig in zowel entertainment als infotainment. Het publiek kent haar als gezellig, positief en no nonsense en precies daarom vinden wij dat zij perfect past bij de richting die SBS6 opgaat. Wij kijken uit naar de nieuwe programma’s die we samen gaan maken.

Eerste reactie Irene

Vanavond vertelt Irene Moors in het SBS6-programma Shownieuws over haar overstap. Een eerste reactie:

Over Irene

De televisiecarrière van Irene Moors ging in 1988 van start bij de NCRV (Dit Is Disney). In 1989 stapte zij over naar RTL. Daar presenteerde zij onder meer ‘Telekids‘, ‘Eigen Huis & Tuin’, ‘Life & Cooking‘, ‘De Bachelor’, ‘Life 4 You’, ‘Geef Mij Nu Je Angst’ en het met een Gouden Televizier-Ring bekroonde programma, ‘De TV Kantine‘.

Ook leuk: deze ’25 jaar Telekids’ fragmenten, bekijk de video:

Lees ook: presentatrices, toen vs. nu

Laatste nieuws

Zie ook