Gaat deze zangeres trouwen?!

Gaat deze zangeres trouwen?! De 29-jarige singer-songwriter Ellie Goulding is weer erg gelukkig met de 28-jarige basgita...

Lees ook

Gaat deze zangeres trouwen?! De 29-jarige singer-songwriter Ellie Goulding is weer erg gelukkig met de 28-jarige basgitarist Dougie Poynter (ondanks dat hun relatie al een paar keer eindigde). Maar zo gelukkig dat ze van plan is met hem te trouwen? Als we onderstaande video zien waarin Ellie ronddanst in een prachtige trouwjurk, lijkt het daar toch sterk op…

Just joking

De singer-songwriter ziet er erg gelukkig uit, maar plaatst de volgende woorden bij de video:

Girl in wedding dress but not getting married alert.

Dus nee: Ellie is nog niet van plan om in het huwelijksbootje te treden. Excuse us, we moesten het toch een beetje spannend houden!

Apart but together

Het gaat gelukkig wel weer goed met het koppel. Ellie begon twee jaar geleden te daten met Dougie. Eind vorig jaar maakten de twee echter bekend dat ze uit elkaar gingen vanwege hun te drukke werkschema’s. De afgelopen tijd worden ze echter weer zoveel samen gespot dat het duidelijk is dat het vuur weer is aangewakkerd. Ellie zegt er in Glamour het volgende over:

Relationships have their ups and downs. And sometimes, yeah, I want to be left alone. Dougie is respectful of that. I’ve been busy; he’s been busy. We’re apart constantly. But we’re great because we accept it’s never going to be perfect.

Gaat deze zangeres trouwen?! Ellie Goulding en Dougie © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook