Best dressed: Chloe Moretz

Best dressed: Chloe Moretz. De 18-jarige actrice Chloë Grace Moretz heeft het druk met de promotie van haar nieuwe film ...

Lees ook

Best dressed: Chloe Moretz. De 18-jarige actrice Chloë Grace Moretz heeft het druk met de promotie van haar nieuwe film The 5th Wave. Ze reist van Amerika, naar Londen, naar Parijs om alle premieres bij te wonen. En alsof dat nog niet druk genoeg is, straalt ze iedere keer weer in een nieuwe outfit. We are so jealous. Welke outfit is jouw favoriet? Stem!

Like a princess

OMG, deze rok: love it! We houden van de mooie, zachtroze kleur en doorschijnende bovenrok. En kijk goed: de onderrok lijkt wel een balletrokje. Zo cute!

Best dressed: Chloe Moretz Chloe Moretz © Hollandse Hoogte

Senorita Moretz

Deze outfit vinden wij erg Spaans door de wijde broekspijpen en vrouwelijke top. Chloe bewijst dat een zwart-wit outfit niet per se simpel hoeft te zijn. Wat vind jij van deze look?

Chloe Moretz Chloe Moretz © Hollandse Hoogte

Rockchick met glamour

Chloe kan er erg vrouwelijk en volwassen uitzien, maar stiekem is ze natuurlijk nog maar achttien. Af en toe kiest deze actrice dan ook voor een lekker jonge outfit, zoals deze mini rok met cartoonprint en leren jasje.

Chloe Moretz Chloe Moretz © Hollandse Hoogte

Terug in de tijd

Na een jonge look kiest de actrice de volgende dag juist voor een jurkje in de stijl van ‘vroegah’. Staat haar erg schattig en wij houden van de felle lippen en high heels!

Chloe Moretz Chloe Moretz © Hollandse Hoogte

Vandaag is rood blauw

Een beetje clownesk is deze jurk wel, maar het lijk wel of Chloe alles kan hebben. De kleuren rood en blauw staan haar erg goed. We like!

Chloe Moretz Chloe Moretz © Hollandse Hoogte

[poll id=”147″]

Laatste nieuws

Zie ook