Gigi Hadid wint MasterChef

Gigi Hadid wint MasterChef. Maandag streed Gigi tegen vriendin Devon Windsor en schreef MasterChef op haar naam. Wat nou...

Lees ook

Gigi Hadid wint MasterChef. Maandag streed Gigi tegen vriendin Devon Windsor en schreef MasterChef op haar naam.

Wat nou Big ‘N Tasty of Big Mac? De Gigi Burger is dé nieuwe burger. Gigi schijnt namelijk een held te zijn in het maken van hamburgers. En ze is er zelf ook niet vies van… “Toen ik naar New York verhuisde, probeerde ik elke week een nieuwe burger. Zo ben ik erachter gekomen wat mijn favoriete burger is.” Volgens Hamburger Hadid is zo’n snack is goed voor de geestelijke gezondheid.

© FOX © FOX

Hamburger Hadid

Haar burger, bestaande uit jalapeños (pepers), knapperige uitjes en patat, wist de angstaanjagende MasterChef kok Gordon Ramsey te overtuigen: “Misschien kun je het wel op je eigen menu zetten”, opperde Gigi. Wellicht dat de chefkok daar gehoor aan geeft, want hij vond haar broodje “Focking delicious.”

Gigi Hadid Masterchief © FOX

Lyme

Gigi won een geldprijs van 25.000 dollar. Het bedrag doneerde het model aan de Global Lyme Alliance for Lyme Disease. Dit omdat haar moeder, zusje en broertje allemaal deze ziekte hebben. In het programma kon Gigi haar tranen dan ook amper bedwingen.

Laatste nieuws

Zie ook