Selena en Hailey op zelfde party

Selena en Hailey op zelfde party. Oeps, de ex van zanger Justin Bieber (21) en zijn 'nieuwe vriendin' liepen elkaar tege...

Lees ook

Selena en Hailey op zelfde party. Oeps, de ex van zanger Justin Bieber (21) en zijn ‘nieuwe vriendin’ liepen elkaar tegen het lijf tijdens een feestje. Zangeres Selena (23) en model Hailey (19) werden allebei met hun vrienden en in een zwarte outfit gespot. Ze maakten snel dat ze wegkwamen toen ze ontdekten dat ze op hetzelfde feestje waren.

Selena en Hailey op zelfde party Selena Gomez © Hollandse Hoogte

Selena en Hailey op zelfde party Hailey Baldwin © Hollandse Hoogte

Justin, what do you mean?!

We zien de fans van Justin Bieber al van hun stoel springen. Want met wie ligt de zanger nu eigenlijk in bed? Er gaan verschillende geruchten dat hij en Selena hun romantische relatie terug opgepakt hebben. Maar Justin plaatste deze maand zelf nog een foto op Instagram waarop hij zoent met Hailey. Ze zouden al sinds 2014 samen zijn. De vader van Hailey zegt echter dat er geen sprake is van een liefdesrelatie, maar dat de twee gewoon vrienden zijn. Wij begrijpen er helemaal niets meer van. Wat jij? Zijn fling met realityster Kourtney Kardashian is in ieder geval duidelijk voorbij.

Laatste nieuws

Zie ook