Deze actrice showt haar boobs

Deze actrice showt haar boobs. De 26-jarige Hayden Panettiere is een echte beauty en showt graag wat ze in huis heeft. T...

Lees ook

Deze actrice showt haar boobs. De 26-jarige Hayden Panettiere is een echte beauty en showt graag wat ze in huis heeft. Tijdens de Critics’ Choice Awards in Los Angeles liep ze trots rond te paraderen in een prachtige, lange, perzikkleurige jurk met een erg diepe decolleté van Maria Lucia Hohan. Het scheelde niet veel of haar boobs hingen eruit, maar met zulke mooie rondingen zouden wij ook pronken. You go girl!

Deze actrice showt haar boobs Hayden Panettiere © Getty Images

Postnatale depressie

Hayden was een tijdje verdwenen uit de spotlights. Haar podium moment tijdens de Critics’ Choice Awards was haar eerste Amerikaanse tv-optreden sinds ze eind vorig jaar professionele hulp zocht in een kliniek om van haar postnatale depressie af te komen. Hayden is verloofd met de 39-jarige Oekraïense bokser Volodymyr Klytsjko en kreeg in 2014 haar eerste dochter met hem. Momenteel is de actrice weer bezig met opnames voor de serie Nashville, waarin ze sinds 2012 te zien is. Ze speelt toevallig ook een vrouw die aan een postnatale depressie lijdt. In onderstaande video praat ze over haar depressie en terugkeer in de serie.

Bekijk hier wat andere celebrity’s droegen tijdens de Critics’ Choice Awards!

Laatste nieuws

Zie ook