Actrice showt zoons rode loper

Actrice showt zoons rode loper. De lovely Kate Hudson (36) besloot dat het tijd was om haar twee knappe zoons te showen...

Lees ook

Actrice showt zoons rode loper. De lovely Kate Hudson (36) besloot dat het tijd was om haar twee knappe zoons te showen aan de wereld. Ze nam de 4-jarige Bingham en 12-jarige Ryder mee naar de premiere van de nieuwe kinderfilm Kung Fu Panda 3. Deze kids hebben duidelijk de looks van hun mama. Wat een cuties!

Actrice showt zoons rode loper Kate Hudson © Getty Images

Verschillende papa’s

Bingham en Ryder hebben trouwens niet dezelfde papa. Kate kreeg Ryder met haar ex-man Chris Robinson. De actrice was van 2000 tot 2007 getrouwd met de zanger. Een paar jaar geleden had Kate een relatie met de frontzanger van Muse: Matthew Bellamy. Met hem kreeg ze Bingham.

Actrice showt zoons rode loper Kate Hudson Chris Robinson © Getty Images

Kate Hudson Kate Hudson Matthew Bellamy © Getty Images

Happy single

Momenteel is Kate single, al had ze wel een korte fling met Jonas Brothers zanger Nick Jonas. Gelukkig had de actrice wel gezelschap tijdens de premiere van Kung Fu Panda 3, ze poseerde namelijk gezellig met de 46-jarige acteur Jack Black die zijn negenjarige zoon Samuel meenam. Oh en hadden we al gezegd dat ze er prachtig uitzag? Check die jurk!

Kate Hudson Kate Hudson Jack Black © Getty Images

Kate Hudson Kate Hudson © Getty Images

Kate Hudson Kate Hudson © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook