Deze GTST-acteur komt terug!

Deze GTST-acteur komt terug! Yes! Ruud Feltkamp is straks weer te zien in GTST. Dat vertelde hij vanavond in RTL Bouleva...

Lees ook

Deze GTST-acteur komt terug! Yes! Ruud Feltkamp is straks weer te zien in GTST. Dat vertelde hij vanavond in RTL Boulevard.

Noud Alberts keert terug naar Meerdijk en heeft er ontzettend veel zin in. “Men vond dat ik veel te lang was weggeweest. Iedereen was dan ook heel erg blij dat ik terug was en dan merk ik wel dat ik hen ook gemist heb.”

Ruud verdween uit de serie om negen maanden lang ‘bij te komen’, zichzelf te ontwikkelen én zich te focussen op zijn DJ-carrière. 

Ik heb zo veel vette dingen gedaan. Ik heb muziek gemaakt, vakantie gevierd en ook echt de tijd genomen om mezelf te ontwikkelen.

En Ruud zodoende alsnog te weinig tijd om quality-time door te brengen met zijn vriendinnetje Michelle. Maar maakte het wel goed… “Volgens mij vond ze dat niet zo heel relaxt, maar aan de andere kant begreep ze het wel. Dit was een droom van me. Bovendien zijn we ook nog samen naar Thailand geweest.”

Noud Alberts is vanaf 22 januari weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Wil je Nouds comeback nu al bekijken? Dan moet je de GTST-app downloaden.

SPOILER?

Het lijkt erop dat Noud zijn grote liefde Sascha ten huwelijk gaat vragen… #cantwait

10-12-2014

Laatste nieuws

Zie ook