Zijn Miley en Liam weer verloofd?

Zijn Miley en Liam weer verloofd? Want als we de geruchten horen, dan lijkt het er wel op. De ex-lovebirds zijn de laats...

Lees ook

Zijn Miley en Liam weer verloofd? Want als we de geruchten horen, dan lijkt het er wel op.

De ex-lovebirds zijn de laatste tijd al een aantal keer samen gespot en waren verdacht close. Miley cancelde een optreden voor haar 26-jarige Liam en bij de Golden Globes werd het stel weer zoenend gespot. Is de vonk weer helemaal terug? En zo erg zelfs, dat ze nu verloofd zijn?

Aan Life & Style magazine vertelde een bron begin deze week dat Miley niet kan wachten om met de acteur te trouwen. Het liefst zo snel mogelijk. “Ze wil de grootste bruiloft ooit.”

Ze heeft altijd gezegd dat Liam de liefde van haar leven is. En het lijkt erop dat ze is blijven hopen en dromen dat ze weer bij elkaar zouden komen.

Een andere bron liet Liam zijn kant van het verhaal horen. Liam zou nooit echt over zijn liefde voor de 23-jarige zangeres heen gekomen zijn, “ondanks alle ruzies voor ze uit elkaar gingen.”

Toen de twee elkaar ontmoetten op de set van ‘The Last Song’ was het liefde op het eerste gezicht. Liam ging al vrij snel op zijn knieën. In 2013 werd de verloving verbroken, maar toch lijkt de liefde nooit over te zijn gegaan. Zou het dan nu écht écht gebeuren? Zou leuk zijn. Liam haalt o.i. het beste in Miles naar boven.

Laatste nieuws

Zie ook