One Direction stopt definitief

Slecht nieuws voor de die-hard fans. One Direction stopt definitief.  Na een pauze van enkele maanden zouden de vier ove...

Lees ook

Slecht nieuws voor de die-hard fans. One Direction stopt definitief.  Na een pauze van enkele maanden zouden de vier overgebleven bandleden toch afscheid willen nemen van elkaar en de band.

De mannen zouden nog niet een nieuw platencontact getekend hebben. “One Direction heeft z’n beste tijd gehad. Ze blijven wel vrienden, maar zijn nu even op. Daarnaast willen ze werken aan hun solocarrière”, vertelt een insider aan US Weekly.

Eind 2015 besloten Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan en Louis Tomlinson een pauze van anderhalf jaar te nemen. Ze wilden even rust na het uitbrengen van hun vijfde studio-album en wilden ook aandacht besteden aan hun solocarrières. 

De rust is nu een definitieve breuk. Er gaan geruchten dat Harry verder wil als acteur en Liam juist achter de schermen wil werken in de muziekwereld. Louis krijgt binnenkort zijn eerste kindje, dus die zal misschien wel meer met zijn rol als vader bezig zijn. Maar Louis en Niall hebben zelf nog geen uitspraak gedaan over wat ze in de toekomst zouden willen gaan doen.

Eerder verliet Zayn Malik de boyband al. Hij wilde ook solo verder gaan.

Laatste nieuws

Zie ook