Sabia Boulahrouz is weer in het nieuws

Sabia Boulahrouz is weer in het nieuws. Sabia (37) laat weer van zich horen. Zo stuurde ze een paar uur geleden een nieu...

Lees ook

Sabia Boulahrouz is weer in het nieuws. Sabia (37) laat weer van zich horen. Zo stuurde ze een paar uur geleden een nieuwjaarsgroet naar haar volgers op Instagram, waarbij ze iedereen een gezond en gelukkig 2016 wenst, met de hashtag #family (zie hieronder). We zien helaas alleen Sabia’s rug, dus of de Duits-Turkse nu echt gelukkig is?

Eind vorig jaar kreeg Sabia Engizek opnieuw een miskraam. De geruchten gaan echter dat de hele zwangerschap nep zou zijn. En sindsdien staat ze er dan ook alleen voor. Alleen manager Ted Linow lijkt nog achter haar te staan. Ted is de eigenaar van het modellenbureau waar Sabia bij ingeschreven staat. Met het posten van haar nieuwsjaarsbericht, met Amaya en Daamin aan haar zijde, lijkt Sabia aan te willen geven zich niet te veel aan te trekken van wat de media schrijven:

Healthy & Happy 2016?? #family

Een foto die is geplaatst door Sabia Boulahrouz Official (@sabia_boulahrouz) op

Maar ze blijft nieuws. Zo deed een bron een boekje open over Sabia’s obsessie voor Sylvie Meis (37).

In InTouch Magazine is te lezen dat Sabia geobsedeerd is door Sylvie Meis. Ze zou de hele dag alles over Sylvie opzoeken online en alleen maar kwaad spreken over haar voormalige hartsvriedin (zie video hieronder). “In zo goed als ieder gesprek haalt ze Sylvie door het slijk. Ze zou een slechte moeder zijn, RTL zou ontevreden zijn over Sylvie, Hunkemöller zou haar eruit willen gooien.” En dat gaat zo door, aldus de bron. “Ze kijkt de hele tijd online wat Sylvie allemaal doet.”

Pretty little liars

De uitspraken die de bron van InTouch Sabia in de mond legt, blijken gelukkig (voor Sylvie) niet waar te zijn. Sylvie’s werkgever Hunkemöller laat namelijk aan Shownieuws weten dat ze super blij zijn met haar en dat er nog veel projecten en campagnes op de planning staan.

En ook Sylvie’s tv-carrière gaat gewoon door. “Als RTL werkelijk ontevreden was, kwam er geen nieuwe ‘Let’s Dance’”, meldt een Duitse journalist.

Laatste nieuws

Zie ook