Vertrek Bartho Braat niet vrijwillig

Vertrek Bartho Braat niet vrijwillig. Eerder lazen we al dat Bartho Braat (65), oftewel Jef Alberts, 'Goede Tijden Slech...

Lees ook

Vertrek Bartho Braat niet vrijwillig. Eerder lazen we al dat Bartho Braat (65), oftewel Jef Alberts, ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ na 25 jaar gaat verlaten. Maar dit vertrek zou niet vrijwillig geweest zijn.

De acteur liet aan verschillende media weten dat hij het zelf tijd vond om te stoppen. Maar toen hij gister aanschoof bij RTL Late Night, bleek dat niet helemaal het geval te zijn. “Toen ik hoorde: ‘We stoppen ermee’, dacht ik: wat leuk, ik moet weer achter mijn eigen werk aan … Ik ga nu weer meer theater doen. Theater is het leukste wat er is”, aldus Bartho.

Het gerucht gaat dat de 65-jarige Bartho uit de serie is geschreven, omdat RTL 4 zich op een jongere doelgroep wil richten. Jef Alberts zal deze vrijdag voor het laatst te zien zijn in de serie. *snik*

Afscheid

Ook blijkt dat GTST-collega Wilbert Giekse al eerder van zijn vertrek afwist, nog voor dat Bartho zelf ingelicht was. “Toen ik een jaar geleden gebeld werd of ik zin had om in de afscheidsverhaallijn van Bartho te figureren, zei ik: ‘Ja!’”, aldus Wilbert, waarop Bartho verbaasd reageert: “Hebben ze je toen al gebeld? Dat hebben ze mij helemaal niet gezegd!” Klein ‘oepsje’ van RTL.

Laatste nieuws

Zie ook