Celebs eren David Bowie

Celebs eren David Bowie. Maandag kwam het tragische nieuws binnen, Britse rocklegende David Bowie is overleden aan de ge...

Lees ook

Celebs eren David Bowie. Maandag kwam het tragische nieuws binnen, Britse rocklegende David Bowie is overleden aan de gevolgen van kanker. Een groot verlies. David was een groot voorbeeld voor velen. Een ieder verwerkt het dan ook op zijn/haar eigen manier.

Angie Bowie

Zijn ex Angie hoorde het pas later. Zij zit namelijk in het Big Brother huis. Zij werd met dit grote verlies voor een camera geconfronteerd. Niet echt een sympathieke actie. “Ik heb David al zoveel jaren niet meer gezien, dus kan er geen groot drama van maken. Het voelt voor mij als een einde van een tijdperk. Ik ben intens verdrietig. Stardust is niet meer.” Het stel was tien jaar getrouwd, en kregen samen zoon Duncan.

Tina Turner

Tina Turner is aangeslagen na de dood van David Bowie. Met hem scoorde ze in Nederland haar eerste en enige nummer 1-hit: Tonight. “Er zit een gat in mijn hart, David was niet alleen een grote steun voor me tijdens mijn carrière. Hij was ook een heel special persoon in mijn leven, een icoon. Een niet te vervangen liefdevolle vriend. Ik mis hem verschrikkelijk.”

“A piece of my heart has broken. Not only was David a passionate supporter of my career but more importantly a very…

Geplaatst door Tina Turner op dinsdag 12 januari 2016

Kate Moss

Overal spotten we de ‘Ziggy Stardust tattoos en shirtjes’, maar niemand weet het zo klassiek en fashionable te brengen als topmodel Kate Moss. Kate draagt een t-shirt van David Bowie, een faux fur jas en paarse glitter plateauzool laarzen.

Duncan Bowie

Duncan bevestigde het verlies op Twitter en besluit een tijdje offline te gaan.

Iman Abdulmajid

Het topmodel heeft een prachtig eerbetoon aan haar ex-man op Instagram gemaakt. Ze deelt zijn iconische momenten. De foto’s spreken voor zich…

#Repost @zoesaldana with @repostapp. ??? #DavidBowie #Birthday Een foto die is geplaatst door IMAN (@the_real_iman) op

#Repost @melzy917 with @repostapp. ???

Een foto die is geplaatst door IMAN (@the_real_iman) op

#RIPDAVIDBOWIE

En natuurlijk wordt er nog veel meer gedeeld ter ere van de legende. Dit is slechts een greep uit de verschillende reacties en herdenkingen.

Hero… #davidbowie pic @christein Een foto die is geplaatst door Blondie (@blondieofficial) op

RIP #DavidBowie #icon

Een foto die is geplaatst door Kylie Minogue (@kylieminogue) op


Lees ook: Bowie’s laatste videoclip komt binnen zeg…

Laatste nieuws

Zie ook