Nieuw jaar, nieuw haar. Dit zijn de haartrends voor 2016

Nieuw jaar, nieuw haar! Wat zijn de trends op het gebied van haar voor 2016? Beau Monde zocht het voor je uit: dit zijn...

Lees ook

Nieuw jaar, nieuw haar! Wat zijn de trends op het gebied van haar voor 2016? Beau Monde zocht het voor je uit: dit zijn de haartrends voor 2016.

Lived in waves

Helemaal hot in 2016: haar dat er uit ziet als nonchalante, niet gestijlde krullen. Inderdaad, lijkt; want er gaat een flinke styling aan vooraf.

Hoe? Begin aan de voorkant van je haar en krul een pluk weg uit je gezicht. De volgende pluk krul je naar je gezicht toe en zo werk je je hele haar door. Krul hem niet tot aan de puntjes, je gaat voor het perfecte edoch nonchalante effect. Dé celeb lover van deze trend is de altijd stijlvolle Blake Lively.

Ombre hair

Het was in 2015 al hot, maar in 2016 zet deze trend gewoon door! De bovenkant van je haar mag dus net wat donkerder dan de onderkant. Een soort uitgroei, maar dan stylish.  Whitney Port is in ieder geval fan!

Let’s hope I can look this cute tonight!!!   Een foto die is geplaatst door Whitney Port (@whitneyeveport) op

Boxer braids

De vlecht, maar dan anders. Twee ingevlochten vlechten op je hoofd… precies zoals de boxers dat hebben. Bieber’s nieuwe liefje Hailey Baldwin showt hoe het moet (kijk ook hier).

?? Een foto die is geplaatst door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Sleek hair

In 2015 was de trend krul, kruller, krulst. In 2016 mag het zo glad als je het maar kan krijgen. Dus: stijl je haar tot er geen krulletje meer in zit en zet het naar achteren. Kim Kardashian is groot fan van de sleek look!

My everything

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Pixie cut

Maar het hoeft niet alleen maar lang. Ook het pittige, korte kapsel is helemaal hot in 2016! En nee, dat hoeft niet mannelijk te zijn. Scarlett Johanson ziet er stoer, vrouwelijk en prachtig uit. Love de pixie!

Laatste nieuws

Zie ook