Koningin Máxima in bruintinten

Koningin Máxima in bruintinten. Hare Majesteit Koningin Máxima woonde deze donderdagmiddag in museum De Hermitage in Ams...

Koningin Máxima in bruintinten. Hare Majesteit Koningin Máxima woonde deze donderdagmiddag in museum De Hermitage in Amsterdam de ondertekening bij van een lening van 100 miljoen euro van de Europese Investeringsbank (EIB) aan Qredits Microfinanciering Nederland. Met dit geld kan Qredits de komende jaren meer leningen verstrekken en coaching geven aan Nederlandse (startende) ondernemers. Koningin Máxima zat hier in haar rol als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. En Máx zag er prachtig uit in bruintinten.

Get the look

Máxima bracht deze dag door in bruintinten, die haar overigens prachtig staan. Ze draagt een outfit  van haar Belgische lievelingsdesigner Natan. De look komt uit de herfst/winter collectie van 2013, maar blijft nog steeds gorgeous. Haar look bestaat uit een oranje zijden top met daaronder een A-lijn rok in terracotta kleur. Shop nu de look in bruintinten van Máxima in de Beau Boutique.

Waarom bruintinten?

Bruintinten zijn perfecte veilige kleuren. Je straalt automatisch zelfverzekerdheid uit en geeft de winter meteen een warme touch. Bruintinten zijn perfect te combineren met de kleuren donkerblauw of groen. En eigenlijk met elke herfstkleur. Bruin saai? No way, die gedachte is zóó 2015.

Maxima © Hollandse Hoogte

Laatste nieuws