Pre Golden Globes party

Pre Golden Globes party. De uitreiking van de Golden Globes vindt zondag pas plaats, maar uiteraard was er al een pre pa...

Pre Golden Globes party. De uitreiking van de Golden Globes vindt zondag pas plaats, maar uiteraard was er al een pre party voor de celebs waar ze alvast hun looks konden showen. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om toch? Wij hebben vier outfits gespot waar we erg enthousiast over zijn en dus graag met jullie willen delen. Welke is jouw favoriet?

Elizabeth Banks (41)

De Pitch Perfect en The Hunger Games actrice ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Deze keer koos ze voor een wit-gouden cocktail jurkje met prachtige details. Ze combineerde deze outfit met glitter pumps en een simpele make-up look.

Pre Golden Globes party Elizabeth Banks © Getty Images

Chanel Iman (25)

Wauw, wat is deze Victoria’s Secret Angel toch een beauty. Wat ze ook aantrekt: ze ziet er altijd prachtig uit. De lange, zwarte jurk met sexy bovenstukje en split staat haar geweldig. En dan die schattige clutch, love it!

Chanel Iman Chanel Iman © Getty Images

Helen Mirren (70)

Ze mag dan wel een stuk ouder zijn dan haar collega’s, actrice Helen Mirren doet zeker niet onder voor hen. Ze straalt in een simpele zwarte rok en kanten blouse, afgewerkt met een (nep)bonten sjaal en tasje met dierenprint. Very sexy. Een vrouw die op haar zeventigste nog op pumps loopt, krijgt sowieso bonuspunten!

Helen Mirren Helen Mirren © Getty Images

Suki Waterhouse (24)

Deze look is best gewaagd, maar wij zijn fan! Het model combineert een lange, gouden jurk met sexy rode details. Beautiful as always.

Suki Waterhouse Suki Waterhouse © Getty Images

[poll id=”142″]

Laatste nieuws