The Bodyguard en Rent beste musicals van 2015

The Bodyguard en Rent beste musicals van 2015! Dat werd gister bij het Musical Awards Gala 2016 bekend gemaakt. En ook J...

Lees ook

The Bodyguard en Rent beste musicals van 2015! Dat werd gister bij het Musical Awards Gala 2016 bekend gemaakt. En ook Joop van den Ende viel in de prijzen. Hij kreeg een Oeuvre Award uitgereikt uit handen van Tina Turner.

Beste musicals

The Bodyguard, gebaseerd op de gelijknamige film met Whitney Houston en Kevin Costner over de liefde tussen een popster en haar lijfwacht, werd terecht bestempeld als ‘beste grote musicalproductie‘. En de musical Rent kreeg een award voor ‘beste kleine musicalvoorstelling‘. En dat was niet de enige prijs die hitmusical The Bodyguard in ontvangst mocht nemen. Ook Romy Monteiro mocht het podium op en viel in de prijzen:

Zo ongelofelijk trots, dankbaar en blij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??

Een foto die is geplaatst door Romy Monteiro (@romymonteiro) op


Romy Monteiro ontving de prijs voor aanstormend talent voor haar rol als Rachel Marron in The Bodyguard. Romy liet sterren als Guido Spek (genomineerd voor zijn rol in Hartsvrienden), René de Gruijl en Amir Vahidi (voor hun rol in Rent) en Sarah Bannier (voor haar rol in De zere neus van Bergerac) achter zich. En meer dan terecht. Gaat dat zien The Bodyguard! Reserveer nu en krijg €10 cadeau op je ticketprijs.

Sfeerimpressie

Andere prijswinnaars

De Terugkeer van Hans & Grietje was de grote winnaar gisteravond met maar liefst vier awards. De productie kreeg prijzen voor beste vrouwelijke hoofdrol, beste vrouwelijke bijrol, beste regie en choreografie en beste vormgeving en toneelbeeld. En ook het publiek liet van zich horen. De AD publieksprijs ging met 52 procent van de stemmen naar Soldaat van Oranje. En dit al voor de tweede keer. Een prachtprestatie! Soldaat van Oranje is nog tot en met juli te zien in de Theaterhangaar in Katwijk, mocht je deze musical zelf willen ervargen.

De Tweeling

Ilse DeLange en JB Meijers kregen de Musical Award voor beste muziek en arrangementen voor hun composities voor De Tweeling. Voor deze musical was dit de enige prijs, ondanks vier nominaties.

Wil je een van deze musicals bezoeken? Neem dan eens een kijkje op Beaumonde.nl/musicals. Prachtige aanbiedingen voor alle must see musicals. 

Laatste nieuws

Zie ook