Yay, prins George verovert Westacre

Yay, prins George verovert Westacre Monteressi School en eerlijk is eerlijk, de jongeman leek geen last van zenuwen te h...

Lees ook

Yay, prins George verovert Westacre Monteressi School en eerlijk is eerlijk, de jongeman leek geen last van zenuwen te hebben op zijn eerste schooldag. Zijn Koninklijke Adorableness was gewapend met een nieuwe rugzak waarin vast een hapje en een drankje zat. En hij hoefde geen Little Lord Fauntleroy outfit aan, dus de kans is gering dat zijn 27 collega-peuters hem meteen uitlachten tijdens het eerste kringgesprek. George werd weggebracht door zijn trotse ouders, hertogin Kate zette later deze foto’s online. Het prinsje maakte overigens niet meteen de hele dag vol en werd na een paar uur alweer opgehaald: zo kan hij even rustig wennen.

Prins ontdekt nieuw speelgoed

© HRH Duchess of Cambridge © HRH Duchess of Cambridge

Westacre Monteressi School ligt vlak bij Anmer Hall, waar prins William en hertogin Kate momenteel wonen. De school kost € 7,40 per uur, of € 45 euro per dag, wat een koopje is in vergelijking met Londense peuterscholen. Het stel heeft besloten dat hun zoon in Londen gewoon thuis mag spelen, als ze daar zijn. Ze hebben hem niet ook daar ingeschreven op een peuterplek. Volgens een bron binnen Kensington Palace is de eerste schooldag George goed bevallen en was hij vooral te spreken over de aanwezige autootjes. Ook zijn ouders waren vast erg te spreken: het pittige prinsje leek redelijk afgemat toen hij weer op Anmer Hall arriveerde.

Dit was Williams eerste schooldag

© Daily Mail © Daily Mail

En dat vingertje komt ons bekend voor!

© Daily Mail © Daily Mail

Laatste nieuws

Zie ook