Girls stopt na seizoen 6

Girls stopt na seizoen 6. Noooo, why?! Tja, producer en hoofdrolspeler Lena Dunham (29) vindt dat het tijd is voor iets...

Lees ook

Girls stopt na seizoen 6. Noooo, why?! Tja, producer en hoofdrolspeler Lena Dunham (29) vindt dat het tijd is voor iets anders. Ze gaf al eerder aan dat ze de HBO-serie wilde afsluiten en nu meldt E! News dat het zesde seizoen waarschijnlijk het laatste zal zijn. Huilen! Gelukkig is het nog niet voor meteen. Het vijfde seizoen gaat namelijk in februari in première en daarna volgt er dus nog een. Voor wie Girls nog niet kent (hoe dan?): de serie draait om Lena’s personage Hannah die samen met haar vriendinnen worstelt met het opbouwen van een bestaan in New York.

Trailer seizoen 5

Best dressed

Dames, geniet van de laatste twee seizoenen en remember: je kan alle afleveringen opnieuw en opnieuw en opnieuw bekijken. Geen paniek dus! Eerlijk is eerlijk: wij begrijpen de keuze van Lena wel. De serie begon toen ze 23 was en draaide om een groep twintigers. Nu de castleden de dertig beginnen te naderen, is het logisch dat ze de serie een beetje ontgroeid zijn. I mean, kijk naar die rode loper outfits! Duidelijk geen meisjes meer. Wij kozen de beste outfits van de vier hoofdrolspeelsters uit. Welke look is jouw favoriet? Stem!

Zosia Mamet (27)

Girls stopt na seizoen 6 Zosia Mamet © Getty Images

Allison Williams (27)

Allison Williams Allison Williams © Getty Images

Lena Dunham (29)

Lena Dunham Lena Dunham © Getty Images

Jemima Kirke (30)

Jemima Kirke Jemima Kirke © Getty Images

[poll id=”140″]

Laatste nieuws

Zie ook