Zijn Miley en Liam weer aan het daten?

Zijn Miley en Liam weer aan het daten? Volgens de laatste berichten lijkt het er namelijk verdacht veel op. Afgelopen we...

Lees ook

Zijn Miley en Liam weer aan het daten? Volgens de laatste berichten lijkt het er namelijk verdacht veel op. Afgelopen weekend werden de acteur en Miley wel erg close gespot op het Falls Music Festival in Byron Bay te Australië. Volgens The Daily Telegraph zag het er meer dan vriendschappelijk uit. Omstanders omschreven de twee als knuffelend en zoenend, de beveiliging moest ze tegenhouden om foto’s te maken. Toch is het sommige mensen gelukt om stiekem een kiekje te schieten.

Liam and Miley #liamhemsworth #mileycyrus #miam

Een foto die is geplaatst door Joshua Ryan Hutcherson (@jlawodair) op

Kee? estoy Morida #miam #mileycyrus #liamhemsworth #miamisback

Een foto die is geplaatst door CELE (@celeescuderoo) op

I will always love you

Ondanks dat het stel twee jaar geleden de verloving verbrak, zijn ze wel altijd vrienden gebleven. Ze zoeken elkaar nog regelmatig op. De 23-jarige zangeres hielp Liam zelfs laatst nog bij het adopteren van een hond. 

En in oktober vertelde de knappe Hemsworth in een interview met Men’s Fitness over zijn band met Miley. Hij zal altijd van haar houden.

Je hebt geen keus op wie je verliefd wordt, je wordt het gewoon. Ik denk dat sommige mensen gewoon wat meer meegemaakt hebben. Ik bedoel kijk, we waren vijf jaar samen, dus die gevoelens zullen nooit veranderen. Dat is juist goed, want dat betekent dat het echt was. Het was niet gewoon een fling. Het was een belangrijke periode uit mijn leven en dat zal het altijd blijven. Ze is een vrij persoon, ik denk dat zal altijd mensen zal blijven verrassen met wat ze doet, maar ze zal nooit iemand kwaad doen. Ze is een jonge vrouw, die doet wat ze wil doen.

Laatste nieuws

Zie ook