Nieuwe McDreamy in Grey’s Anatomy

Hoera! Er is een nieuwe McDreamy in Grey's Anatomy. En die verschijnt al snel in het nieuwste seizoen Grey's Anatomy bij...

Lees ook

Hoera! Er is een nieuwe McDreamy in Grey’s Anatomy. En die verschijnt al snel in het nieuwste seizoen Grey’s Anatomy bij Net5. Vanavond start Net5 met een dubbele aflevering van het gloednieuwe Grey’s Anatomy-seizoen. En hoe zal dat verlopen, na de dood van McDreamy, oftewel Dr. Shepherd (Patrick Dempsey). Wij zijn benieuwd.

Nieuwe McDreamy

Vanaf 2 februari wordt het Grey’s Anatomy versterkt met knappe arts Nathan Riggs (Martin Henderson, bekend van ‘Off the Map’, ‘Everest’, ‘Bride & Prejudice’ en ‘The Ring’). Dr. Riggs is cardiothoraal chirurg en een bekende van April en Owen (Kevin McKidd). Hoewel de ‘vriendschap’ tussen Nathan en Owen niet altijd soepel verliep…

Nieuwe McDreamy in Grey's Anatomy Dokter Nathan Riggs © Jerod Harris/Getty Images for Sundance Channel

Memorabel 12de seizoen

En een nieuwe McDreamy is niet het enige memorabele moment dit jaar voor Grey’s Anatomy. Op 26 januari wordt namelijk de 250ste aflevering ‘Guess Who’s Coming to Diner’ uitgezonden. Daarnaast kunnen we in Nederland het gehele seizoen 12 zonder winterstop bekijken. Dus het komende half jaar zitten wij elke dinsdag om 20.30 uur voor de buis!

It's a celebration! 250th episode is tonight! #GreysAnatomy

Een foto die is geplaatst door Grey's Anatomy Official (@greysabc) op

Prijzen

Grey’s Anatomy won een Golden Globe voor ‘Best Television Series Drama’ en werd meerdere keren genomineerd voor een Emmy in de categorie ‘Outstanding Drama Series’.

Grey’s Anatomy, seizoen 12 is vanaf vandaag wekelijks om 20.30 uur bij Net5 te zien.

Ook leuk: 10 jaar Grey’s Anatomy

Laatste nieuws

Zie ook