Gwen Stefani niet zwanger

Gwen Stefani is niet zwanger, ondanks wat het Amerikaanse gossip blad 'In Touch' je wil doen geloven. Het blad beweert n...

Lees ook

Gwen Stefani is niet zwanger, ondanks wat het Amerikaanse gossip blad ‘In Touch’ je wil doen geloven. Het blad beweert namelijk dat Gwen Stefani zwanger zou zijn. Als bewijs voert het Gwens cravings aan en een romantische vakantie. Het stel zou daar met elkaar het prille baby nieuws willen vieren. Maar of cravings en een vakantie nu bewijs zijn voor een mogelijke zwangerschap? Gossip Cop ontkrachtte het verhaal dan ook: Gwen Stefani niet zwanger.

In Touch Gwen Stefani zwanger © In Touch

Het ‘In Touch’ verhaal

Verschillende bronnen zouden aan het team van ‘In Touch’ hebben gemeld dat ‘Gwen zwanger is’: “Blake heeft altijd al kinderen gewild. Zijn droom komt uit,” aldus de bron. Het verhaal gaat verder door op Gwens cravings. Zo zou het stel bij fastfoodketen ‘Dairy Queen’ gespot zijn. Want dat doe je normaal alleen als je zwanger bent, toch ‘In Touch’?

Het blad vervolgt dat de scheiding tussen Gwen en ex Gavin Rossdale alles behalve soepel verloopt en dat dat voor spanningen zorgt: “Het enige wat Gwen op de been houdt is bij Blake zijn. En het idee dat ze samen een gezin gaan vormen.” Wow, wat een ‘bewijs’?!

Verder zou Gwen ‘ontzettend blij zijn met de baby, en nog verliefder dan ooit.’ Gavin zou ‘dat niet van haar af kunnen pakken’. Klopt, want als er al sprake van een baby zou zijn, kan Gavin daar niks aan doen, en hij zal dat al helemaal niet van Gwen af willen pakken. Buitenechtelijke kinderen genoeg.

Gwen Stefani niet zwanger

‘In Touch’ komt niet voor niets nu met dit nieuws naar buiten. Een aantal weken geleden berichtte het blad dat Gwen en Blake zouden willen trouwen. Geruchten die door het management van Gwen ontkracht werden. Daarnaast berichtte het blad drie weken geleden nog dat Blake en Gwen graag samen kinderen zouden willen. En dan is er nu ineens die cover met ‘Gwen Stefani zwanger’. Beetje plots, vinden jullie ook niet?

Daarnaast zijn Gwen en Blake vorige week nog samen in een wijnzaakje gespot (bewijs hieronder). Heerlijk genietend van een lekker glaasje. En dat glaasje was zeker niet alcoholvrij. Maar naast de royal babyboom in 2016 mogen er nog best wat celebrity baby’s bijkomen, wie weet wat 2016 Blake en Gwen nog brengt…

Bron: Gossip Cop

Laatste nieuws

Zie ook