Carice van Houten weer single

Carice van Houten weer single. Another day, another break-up. 2015 zit er vol mee. Ook Carice van Houten moet eraan gelo...

Lees ook

Carice van Houten weer single. Another day, another break-up. 2015 zit er vol mee. Ook Carice van Houten moet eraan geloven. Carice vond na haar breuk met Kees van Nieuwkerk al snel troost bij de Australische acteur Guy Pierce. Maar helaas zou deze relatie nu ook voorbij zij, aldus ‘Weekend’.

Lovebirds

Carice en Guy leerde elkaar kennen op de set van de film Brimstone. De 48-jarige acteur scheidde een paar maanden geleden van zijn vrouw Kate Mestitz, na een huwelijk van 18 jaar. Aan ‘De Telegraaf’ vertelden bronnen dat Carice de reden van scheiding was. Hoewel Guy en Carice de relatie nooit bevestigd hebben, weten bronnen al wel te vermelden dat deze alweer voorbij zou zijn: “De liefde tussen Carice en Guy is voorbij. Ze hebben allebei een drukke agenda en konden nauwelijks bij elkaar zijn,” aldus ‘Weekend’.

Guy Pearce Guy Pearce © Getty Images

Klaar met 2015

Carice is nu dan ook echt wel klaar met 2015. Laten we hopen dat 2016 een mooi jaar voor haar wordt, vol liefde en weer een sterk Game of Thrones seizoen.

Laatste nieuws

Zie ook