Caitlyn Jenner wil weer moeder worden

Caitlyn Jenner wil weer moeder worden. Ze vindt het vrouw zijn fantastisch en is klaar voor een volgende stap, dat meldt...

Lees ook

Caitlyn Jenner wil weer moeder worden. Ze vindt het vrouw zijn fantastisch en is klaar voor een volgende stap, dat meldt RadarOnline. Aan familie en vrienden heeft de realityster laten weten dat ze in 2016 graag een kind zou willen adopteren. Mét of zonder man, dat maakt haar helemaal niet uit. “Caitlyn heeft laten weten dat ze het zeker weet, of ze nu single is of niet. Ze mist het om kinderen op te voeden.”

De 66-jarige Cait ziet het als een goed begin van 2016. “Ze ziet komend jaar als een nieuwe start en wat is er beter dan een nieuwe familie beginnen?” Toch zit er ook een maar aan het verhaal. “Het is een lang en emotioneel proces. Op dit moment is ze in gesprek met experts om te zien wat ze nodig heeft om alles op gang te krijgen”, vertelt een insider. “Ze is zich ervan bewust dat het allemaal veel tijd in beslag neemt, maar ze weet het zeker en gelooft dat dit het juiste moment in haar leven is om het te doen.”

Ze wil het liefst een kindje uit Amerika adopteren, maar staat ook open voor andere landen.

Komt er dan toch een broertje of zusje voor de zes kinderen die ze nu al heeft? Burt (37), Casey (35), Brandon (34), Brody (32), Kendall (20) en Kylie Jenner (18).

 

 

Laatste nieuws

Zie ook