Stalker Kylie Jenner weer opgepakt

Stalker Kylie Jenner weer opgepakt. Haar stalker was ontsnapt uit een psychiatrische inrichting nadat hij bij Kylie thui...

Lees ook

Stalker Kylie Jenner weer opgepakt. Haar stalker was ontsnapt uit een psychiatrische inrichting nadat hij bij Kylie thuis eerder deze week opgepakt werd. De man probeerde in te breken bij de realityster thuis. Dit was al de tiende keer dat hij gespot werd bij de flinke mansion van Kylie. Gelukkig werd hij gepakt, om vervolgens weer te ontsnappen en gearresteerd te worden. Nu zit hij in ieder geval voor de komende 72 uur in de gevangenis. En de politie heeft beloofd dat ze hem daarna beter in de gaten zullen houden, aldus TMZ. De man is goed de weg kwijt en beweert boezemvrienden te zijn met de Kardashian-Jenner telg.

Eerder dat jaar spendeerde de familie duizenden euro’s aan beveiliging, het was namelijk wel erg makkelijk binnendringen. De Kardashians kregen bezoek van een man die beweerde Kendall’s vriendje te zijn en Justin Bieber’s stiefbroer. Wel een heel makkelijk excuus om zo door de beveiliging heen te komen, of heeft Kendall zoveel vriendjes en Justin zo’n grote familie? Deze stalker was in ieder geval erg fantasierijk. Ook moeder Kris is al een keer gestalkt.  In 2014 werd zij maar liefst 300 keer per dag gebeld door een overenthousiaste fan.

Next time, plank gas Kylie!

Een foto die is geplaatst door King Kylie (@kyliejenner) op

Laatste nieuws

Zie ook